Zingende trouwambtenaar

"Noem een dag, noem een uur, noem een stad, ik zal er voor je zijn" zong Miss Montreal. En zo is het!

Om de ceremonie nóg persoonlijker en specialer te maken kan jullie lied live jullie ceremonie omlijsten. Dat hoeft natuurlijk niet maar het verrassingseffect is erg groot kan ik jullie vertellen. Bij de entree, bij het verlaten van de ceremonie, tijdens het ja-woord of tijdens het taart en toast-moment het maakt jullie ceremonie nóg persoonlijker.

Mede door mijn grote stembereik heb ik als ervaren zanger op vele (inter)nationale podia mogen staan, waardoor de repertoirekeuze als zingende trouwambtenaar groot is. Van Queen tot Danny Vera, van Adele tot Paul de Leeuw en van Bruno Mars tot Michael Bublé. Vanzelfsprekend zijn persoonlijke wensen bespreekbaar. Op Spotify heb ik een “Trouwen op maat playlist” aangemaakt met talloze nummers ter inspiratie

Naast het verrassingseffect en de persoonlijke touch voor alle aanwezigen heeft live muziek ook het voordeel dat de muziek ter plekke verlengd of ingekort kan worden, mocht dat nodig zijn.

Misschien hebben jullie ook een nummer dat echt jullie liedje is? Dit lied vertelt jullie persoonlijke verhaal en kan gevoelens vertalen waar je zelf de woorden niet voor kan vinden. De juiste muziek kan zelfs een overleden dierbare alsnog aanwezig laten zijn is mijn ervaring en kan zo dierbaar zijn.

Begeleiding door een pianist, gitarist een ensemble, een combo of zelfs een volledige band of orkest behoort ook tot de mogelijkheden. ‘All you need is love’, de rest regel ik voor jullie!

 

RTL 4

Misschien heb je me een keer op tv gezien. Dat zou goed kunnen. Ik heb in meerdere programma’s mogen zingen maar de meest recente is die van het RTL4 programma I CAN SEE YOUR VOICE. 

De vraag was of “hij kan zingen of niet”? Oordeel zelf. Hierbij hebben jullie gelijk een idee hoe mijn (zang)stem klinkt. Mochten jullie ook willen dat ik tijdens of na jullie ceremonie deze bijzondere momenten muzikaal omlijst, dan kan dat. Onder begeleiding van een pianist, gitarist, combo, band of zelfs een orkest, in binnen-of buitenland: alles is bespreekbaar.